Samsung Galaxy S9, S9 Plus

Samsung Galaxy S9 je ruku na srce najnoviji model pametnog telefona i vrhunac tehnološkog napretka u 2018. godini. Briljantna kamera koja prepoznaje vaše lice u sekundi, koja dobro snima u mraku, koja može vaše lice pretvoriti u smajlić po čemu je zaista posebna. Sve ima svoju cijenu pa tako i ovaj model telefona, tko želi koristiti naprednu tehnologiju, onaj tko želi imati doslovno malu raketu od telefona u svom džepu znati će cijeniti ovaj proizvod što podrazumijeva i dosta visoku cijenu koja je po nekima opravdana dok je po drugima ipak previše napuhana.

Pomoću Samsung telefona vrlo lako možete ono što vidite na zaslonu podijeliti na druge Samsung uređaje. Na primjer, možete na telefonu upaliti pjesmu s Youtube-a i taj zaslon s telefona prebaciti na televizor pa uživati u spotu na velikom ekranu. Jednako tako možete pregledavati slike i video materijale koje ste sami snimili na televizoru.

Telefon koji nema rubove, nego se staklo proteže cijelom linijom je odlična stvar, međutim prilikom slučajnog pada iz ruke može biti pogubno za vaš uređaj, zato odmah po kupovini razmislite dobro da kupite odgovarajuću masku za telefon.

Ako želite zaštitu za svoj telefon nabavite maske za samsung galaxy s9, odnosno maske za samsung galaxy s9 plus.