Prijenosni i jednostavan za korištenje sustav za lociranje vaše ribe

Humminbird Piranha  nudi neke od značajki vaših omiljenih alata za traženje ribe u prijenosnom sustavu koji je jednostavan za korištenje. Evo nekih njegovih značajki za koje mislimo da će vam dokazati da je sve ovo sustav koji jednostavno morate imati.

Zaslon počinje s visokom razlučivosti 106 V x 132 H. Ovo je zaslon lijepe veličine koji će vam dati dobru sliku onoga što se nalazi ispod vode!

Sadrži prave četiri razine sivih tonova. To vam daje vrlo jasan, oštar izgled dna, kao i bilo koje strukture i ribe koje vrebaju ispod. To je bitno kako biste ih mogli pronaći i namamiti!

Možete koristiti kontrolu jednim dodirom za pristup punim skupovima naprednih značajki. Dobivate pristup svim značajkama koje toliko želite!

Humminbird Piranha također ima mjerač temperature vode koji je uključen u sondu. To će vam pomoći da saznate je li voda dovoljno topla za vašu ribu ili se trebate kretati.

Kako biste olakšali putovanje, otkrit ćete da prijenosni uređaj nudi robusnu, prijenosnu futrolu koja će zaštititi vaš ribar u slučaju da dođe u opasnost. Ima dno protiv klizanja kako bi ga držao na mjestu kada vam zatreba. To vam omogućuje da ga udobno ostavljate na mjestu gdje ga možete gledati dok rukama koristite mamce za ribu. Također ima sondu s usisnom čašom koja će se ubaciti u aluminij, drvo, stakloplastike tako da imate siguran način da držite svoj fishfinder na mjestu.

Mnogo je razloga za kupnju Humminbird Piranha. Pruža vam prijenosni, jednostavan za korištenje sustav za lociranje vaše ribe. Omogućuje vam da pronađete, namamite i osigurate svoju ribu. Zamislite da se vratite kući nakon vrućeg dana na vodi i još uvijek imate vremena za opuštanje pred televizorom jer vam je trebalo samo upola manje vremena da pronađete svoju ribu!